Publicitat
Publicitat

Nous protocols anti-COVID a la biblioteca

El préstec de llibres a la biblioteca es fa, des d'aquesta setmana, només per reserva prèvia. I els grups de lectura es reuneixen per videotrucada. Coincidint amb els nous protocols, el centre estrena una nova revista amb tota l'actualitat del centre.

A la vista de l’actual situació sanitària, les biblioteques públiques apliquen nous protocols per al gaudi dels seus serveis. El canvi més significatiu és que només es permet l'accés a l'interior de la biblioteca per a la recollida i devolució de documents. Si fa no fa, com al final del primer confinament, si bé ara es permet l'accés fins al taulell, quan el mes de juny la gent s'havia d'esperar al carrer. 

La reserva de llibres es pot fer per telèfon (972771707) o per correu electrònic (biblioteca@lescala.cat). Els usuaris poden consultar els fons de la biblioteca a través del servei ARGUS, el catàleg col·lectiu de les biblioteques, a l'adreça http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/

Els grups de lectura també queden afectats per aquesta nova onada de la pandèmia, de manera que les trobades mensuals han passat a fer-se de forma telemàtica.

Tots aquests canvis han provocat que l'afluència de visitants a la biblioteca hagi baixat significativament.

Una de les novetats de la biblioteca per aquesta temporada és la creació de la revista digital BVC, que s'envia telemàtiament per correu electrònic a tots aquells usuaris que ho desitgin.

Mentre duri aquest protocol, resten tancades les sales de lectura, consulta o estudi.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar