Publicitat
Publicitat

La Piscina deixa de cobrar les quotes fins que es reobrin els serveis

Amb les noves mesures que hi ha en vigor decretades per la Generalitat de Catalunya totes els equipaments esportius han hagut de tancar. Inicialment podien obrir fins a les nou de la nit, però des de divendres que han de romandre tancades. La direcció de la Piscina ha comunicat que no cobrarà els rebuts als socis.

La Piscina Municipal de l'Escala ha emès un comunicat via xarxes socials informant els socis que mentre la instal·lació sigui tancada no cobrarà cap import, tal com va passar al primer confinament. La instal·lació va obrir fins dijous, a diferència d'altres equipaments esportius, ja que van haver de tancar dilluns perquè l'Ajuntament així ho va decidir. De dilluns a dijous, absoluta normalitat amb la novetat que la Piscina tancava a les nou de la nit per respectar el confinament nocturn.

És la segona vegada en aquest any que aquest equipament ha de tancar a causa de la pandèmia. Tancava per primera vegada al març i reobria el 15 de juny amb totes les mesures de seguretat instal·lant diferents punts d'higiene de mans i desinfecció de material. També es va recomanar no utilitzar les dutxes i que per poder dur a terme les tasques de desinfecció als vestuaris s'havia de deixar els bancs i penjadors lliures i guardar la roba, les bosses i el calçat als armaris.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar