Publicitat
Publicitat

La UFEC porta la Generalitat al TSJC

El tancament de les instal·lacions esportives i el confinament de les competicions de l'esport català segueix portant cua. Ara la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, porta a la Generalitat al Tribunal Superior de Justicia perquè no està d'acord amb la resolució que va decretar el govern.



Aquest és Gerard Esteva, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, advertint a la Generalitat que presentaria un recurs al Tribunal Superior de Justícia si procedien a tancar els equipaments esportius i allargar la prohibició de les competicions de l'esport català. Les últimes restriccions del govern no han agradat a la UFEC hi ha portat el cas al TSJC.

I en temes econòmics, Josep Sánchez, president de Foment de Treball, remarcava que l'Estat hauria d'injectar a l'esport català 1.000 MEUR per poder subsistir fins que no arribessin els fons europeus.

La Generalitat obrirà una línia d'ajudes econòmiques per a clubs esportius, amb una dotació de 10 milions d'euros. L’esport català ha tornat a posar en marxa una campanya per recollir adhesions de tota la ciutadania i aconseguir que sigui declarat com a servei essencial.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar