Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament estrena la nova OAC

L’Ajuntament estrena les noves instal·lacions de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la planta baixa de la casa de la vila. Feia un any que l’OAC s’havia treballat de forma interina a la sala d’actes municipal. 

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà ha estrenat aquesta setmana les noves instal·lacions a la planta baixa de l'Ajuntament. Des d'ahir, aquelles gestions que s'hagin de fer de forma presencial ja es poden fer entrant per la porta principal de la casa de la vila, sempre però amb cita prèvia. L'espai de vestíbul de planta baixa on hi havia els diferents punts d'atenció és ara simplement sala d'espera i punt de recepció, mentre que els punts d'atenció s'han habilitat a la part interior de l'eidifici. La reforma es va iniciar aviat farà un any. Mentre han durat els treballs, el servei d'OAC i de recaptació s'havien traslladat interinament a la sala d'actes, mentre que el servei d'informàtica s'han mogut al primer pis. Amb aquesta reforma, es pretén donar una atenció de més qualitat

El pressupost per aquesta reforma era de 200 mil euros. L'accés a l'OAC, però, d'acord amb la situació de pandèmia, es fa sempre amb cita prèvia.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar