Publicitat
Publicitat

'Nou' president al FC l'Escala

Miquel Bosch seguirà essent el president del FC l'Escala una temporada més. Tot i haver dimitit a l'estiu, torna a la presidència perquè el procés electoral que es va obrir el juliol ha quedat desert. L'únic candidat a la presidència era el seu germà, però davant les incerteses que genera la pandèmia no ha fet el pas.

Miquel Bosch torna a ser el president del FC l'Escala. Així ho ha confessat a l'Esports10 de Canal10 Empordà. Havia dimitit el 2 de juliol i es va obrir el procés electoral que culminava el 24 de setembre. Al haver quedat desert haurà d'acabar la legislatura.

L'únic candidat a la presidència era Marc Bosch. Les incerteses que genera la pandèmia han tirat enrere a Bosch, però com ens explica el seu germà Miquel, ja està fent tasques internes. 

A l'entrevista que ha concedit Miquel Bosch als mitjans de comunicació locals també hi va haver espai per l'economia. Va posar xifres als arbitratges, als desplaçaments i al cost de les fitxes federatives. 

En relació a la competició, molts clubs de Primera Catalana, sobretot de la zona de Barcelona, volen acordar que la lliga quedi confinada fins a principis d'any. Una proposta que veu amb bons ulls l'actual president. Ara mateix no seria viable entrenar i competir a porta tancada.

Bosch també comentava que hagués preferit que la competició de l'any passat s'hagués acabat al setembre i octubre i així evitar començar una nova temporada, ja que Salut augurava que seria una tardor complicada. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar