Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma guanya el Campionat d'Espanya de Clubs

L'atleta Aitana Radsma tanca temporada guanyant el campionat d'Espanya sots 20 de clubs amb el Playas de Castellon. L'escalenca va ser la millor en els 100 metres tanques i també va fer una gran actuació en els relleus. S'acaba un curs on malgrat les dificultats de la pandèmia ha disputat diversos campionats.

Temporada acabada i a la posició més alta. L'atleta Aitana Radsma guanya el Campionat d'Espanya sots 20 de clubs amb el Playas de Castellon a Castelló. Radsma va ser la millor en els 100 metres tanques amb un temps de 14.44 segons. La germana d'Àfrica també va competir en els relleus de 4x100 metres i el seu equip, format per Ferrara, Royo i Gramage, va ser el més ràpid.

El Playas va acabar la competició amb un total de 103 punts, puntuació que li va servir per proclamar-se per vuitè doblet consecutiu campió de la copa de clubs sots 20. El segon classificat va ser el Cueva de Nerja amb 82.