Publicitat
Publicitat

La Piscina Municipal, l'única instal·lació esportiva oberta

La Piscina Municipal de l'Escala continua oberta i està seguint totes les directrius del PROCICAT. Per respectar el confinament nocturn ara tanca a les 21 de la nit. Dues de les classes que estaven programades a última hora s'han avançat perquè no s'hagin de suprimir.

La Piscina Municipal de l'Escala és l'única instal·lació esportiva del municipi que segueix oberta, ja que el camp de futbol, el pavelló, la sala polivalent i les pistes municipals de tennis i de pàdel han tancat per la mesura completària que ha afegit l'ajuntament de l'Escala al toc de queda decretat pel govern català.

Aquest equipament esportiu està seguint tots els protocols dictats pel Pla de Protecció Civil de Catalunya, el PROCICAT, des del principi. I una de les restriccions és que ha de tancar a les 21 de la nit per respectar el confinament nocturn que va des de les 22 hores de la nit a les 6 hores del matí.

Al tancar més aviat, dues de les activitats que es feien a darrera hora s'han vist alterades i l'equip directiu de la piscina ha avançat els horaris d'aquestes classes perquè es puguin seguir fent.

Se segueixen amb les mesures de l'aforament limitat, classes amb reserva prèvia a través de l'app incloent les hores de piscina i de la sala de fitness. Continua essent obligatori l'ús de la mascareta en tots els desplaçaments i en diferents espais hi ha instal·lats gels desinfectants. I el que ha incrementat, des del primer desconfinament, ha estat la neteja d'espais perquè la pràctica esportiva sigui segura.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar