Publicitat
Publicitat

L'atleta Àfrica Radsma dona per tancada 'una temporada curta'

L'atleta Àfrica Radsma tanca una temporada curta i atípica. Totes les proves d'aire lliure que havia de disputar entre l'abril i el juliol les ha fet totes al setembre sempre amb la incògnita de saber si la competició del cap de setmana es podia fer. Radsma ha competit a Madrid, Getafe i Sevilla.

L'atleta escalenca Àfrica Radsma ha donat per finalitzada la temporada. Ha estat un curs molt curt perquè la competició a l'aire lliure, que tradicionalment s'inicia a l'abril i culmina al juliol, enguany a casa de la pandèmia s'ha fet tota al setembre. El desconfinament s'ha viscut molt diferent en funció del territori. Radsma que entrena amb el Club d'Atletisme Ventalló ha pogut retornar als entrenaments més aviat que un atleta que viu a ciutat. 

Radsma ha fet controls a Santa Coloma i Gavà, un meeting a Castelló de la Plana i ha competit a la Copa de Clubs que es va fer a l'estadi madrileny de Vallhermoso on va quedar segona, al campionat d'Espanya absolut a Getafe i al campionat d'Espanya sots 23 a Sevilla on va quedar tercera. Amb la pandèmia era una incògnita saber si la competició del cap de setmana es podria fer. 

Les germanes Radsma, a principis d'any, van deixar el Lleida i van fitxar pel Playas de Castellón i ha estat un salt a la seva carrera esportiva. L'objectiu continua essent el de millorar tot el que pugui.

La marca personal d'Àfrica és de 13.87, un temps que va aconseguir l'any passat al campionat d'Espanya sots 23 a Tarragona. L'escalenca té molts dubtes sobre si la competició a pista coberta que es fa al febrer es podrà fer. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar