Publicitat
Publicitat

Toc de queda, tancament d'equipaments esportius i suspensió d'actes culturals

L'Ajuntament de l'Escala acorda tancar les instal·lacions esportives i suspendre les activitats culturals programades com a mesures afegides al toc de queda decretat pel govern. Així ho ha comunicat aquest matí l'alcade en junta de portaveus.

Equipaments esportius tancats, activitats culturals posposades i tancament dels parcs infantils són els tres eixos de les mesures que l'Ajuntament suma a partir d'avui a l'estat d'alarma decretat pel govern central i concretat amb el toc de queda de deu de la nit a sis del matí establert pel govern de la Generalitat. Les mesures comunicades aquest matí en junta extraordinària de portaveus van ser acordades ahir en reunió virtual del consell comarcal de l'Alt Empordà.

El tancament dels equipaments esportius municipals i l'ajornament dels actes culturals s'afegeixen al tancament de parcs infantils que ja fa setmanes que s'aplicava a l'Escala. 

Afegit a aquestes mesures, l'alcalde ha convocat el Consell de Salut per divendres vinent per copsar la situació a nivell local i d'Àrea BÀsica de Salut. Per sobre de totes les mesures, però, reitera l'exigència de responsabilitat individual de cadascú a limitar al màxim la mobilitat i les exposicions a possibles contagis.

La suspensió d'actes culturals afecta, aquesta setmana als tallers de cant tradicional "De Palmira Jaquetti a Ma Teresa Pellicer i Marcel Pagès", a la segona jornada del Taller de pedra seca a Vilanera, a la tertúlia sobre literatura, erotisme i sexualitat "A les dona ens agrada més suau" de Biblioteques amb DO. Es mantenen obertes, de moment, les exposicions i la venda de castanyes a La Platja.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar