Publicitat
Publicitat

Sense vacuna de la grip arran de la demanda

El CAP de l'Escala interromp fins divendres l'administració de vacunes antigripals. Arran de la gran demanda, el centre no disposa de prou vacunes per a tots els escalencs. Per això s'ha decidit interrompre uns dies les vacunacions, que tornaran el divendres 30 d'octubre. 

L'àrea bàsica de Salut de L'Escala ha decidit interrompre fins al divendres dia 30 l'administració de vacunes antigripals. El motiu és que s'han quedat sense existències després de tres dies de campanya, ja que s'han superat totes les expectatives. Per la sala polivalent amb tres dies han passat més de 400 persones, unes xifres molt superior a la campanya de vacunació del 2019. 

Palamós o Camprodon també són municipis que han fet una pausa a la campanya, ja que l'allau de persones que s'han vacunat han trencat totes les expectatives. 

Recordem a l'Escala, les persones de 76 a 80 anys poden vacunar-se a la sala polivalent sense cita prèvia el divendres dia 30 d'octubre de 9 a 13h. Els majors de 81 anys seran vacunats a la sala polivalent els dies 2 i 3 de novembre, el dilluns matí i tarda i el dimarts només matí de 9 a 13h.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar