Publicitat
Publicitat

El sènior masculí té un altre positiu dins l'equip

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala, després de saber que tenia un positiu per coronavirus dins l'equip, va fer-se les proves amb la finalitat d'esbrinar si algun altre jugador podria estar infectat. Coneguts els resultats, els casos positius a la plantilla s'eleven a dos perquè un altre jugador té el virus.

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala va aturar els entrenaments per un cas positiu per coronavirus i la resta de jugadors, seguint el protocol establert, van haver d'aïllar-se uns dies i sotmetre's a les proves PCR per comprovar si hi havia algun altre jugador infectat. Els resultats han dictaminat que hi ha un altre cas positiu dins la plantilla. Els altres jugadors que han sigut negatius retornen avui al vespre als entrenaments sota les ordres de Goran Minic. 

Qui ja ha retornat a les sessions d'entrenament, a l'espera de saber que passa amb la competició, és el primer equip del Futbol Club l'Escala. La majoria de jugadors van poder trepitjar de nou la gespa del Nou Miramar. Recordem que l'últim entrenament va ser el passat 13 d'octubre perquè un dels jugadors va donar positiu en una prova de coronavirus. L'última vegada que van estar en contacte amb el jugador infectat va ser l'11 d'octubre, el dia del partit entre l'Escala - Vic Riuprimer.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar