Publicitat
Publicitat

Nou cicle de formació per a empresaris i treballadors de l'Escala

L'Ajuntament promou un nou cicle de formació per a empresaris i treballadors. Durant el mes de novembre vinent es faran quatre jornades, la primera d'elles per presentar la plataforma de comerç electrònic per a establiments de comerç local.

Ajuntament de l'Escala, Diputació de Girona i Institut per al desenvolupament de la formació i l'ocupació (IDFO) emprenen el mes vinent un nou cicle de formació destinat especialment a empresaris i treballadors. Es faran quatre jornades, totes elles en la franja horària de dues a cinc de la tarda, els dilluns 2, 16, 23 i 30 de novembre. La primera jornada està programada per al dilluns 2 de novembre i girarà sobre temes de digitalització del negoci, tot presentant el projecte Marketplace, una plataforma de comerç electrònic dirigida als establiments del municipi per promoure i incentivar el comerç local que ha creat la Diputació de Girona.

 

L'Ajuntament s'ha adherit a aquesta plataforma Marketplace per promoure i incentivar el comerç local, per promocionar un punt d'accés al comerç electrònic per als comerços locals i augmentar-ne la visibilitat i les possibilitats de negoci. El Marketplace s'enténc om un punt des del qual els ciutadans tindran accés als comerços locals per poder fer comandes. El comerç local té, amb aquesta plataforma, una oportunitat per a obrir un nou canal de comercialització online sense cap cost addicional.Aquest cicle completa el concepte de formació empresarial que es té molt present des del Pla de Xoc aprovat per l'Ajuntament per fer front a la crisi provocada per la pandèmia de Covid-19.

El 16 de novembre, la formació girarà sobre estratègies comercials per a botigues de barri; la del dilluns 23 anirà sobre creativitat comercial, el comerç i el comerciant en èpoques de canvi i la del dillusn 30 ho farà sobre formació per una atenció al client excel·lent en l'actual situació de pandèmia per Covid-19.Aquest mes d'octubre també s'està fent un curs de francès als migdies.Per a totes les sessions de formació és imprescindible inscriure's prèviament. Es pot fer a través del web de turisme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar