Publicitat
Publicitat

La venda de loteria de Nadal cau

El tancament del sector de la restauració i la incertesa del dia a dia ha generat contratemps econòmics arreu del país. Un fet visible amb les vendes de loteria de Nadal, el fet que molts col·lectius i entitats enguany no apostin per vendre butlletes ha fet baixar  en picat els números d'anys anteriors.

Amb les noves mesures aplicades pel govern, un dels col·lectius més afectats és el de la restauració i serveis. El tancament del sector ha fet que molta gent es quedi sense feina, alguns apostant per ertos o eres i altres abaixant la persiana definitivament. Però realment darrere el tancament dels bars hi ha un perfil molt ample de llocs de treball com distribuïdors d'aliments, comercials o petits obradors entra altres. 

 

Una feina poc visible que també està lligada al sector serveis són els administradors de loteria, són molts els bars i restaurants que aposten setmanalment per oferir als seus clients butlletes amb uns números concrets. Amb el tancament, aquest servei no s'ofereix i per tant la venda de números de loteria passa només pel punt físic de venda. 

I de rebot o lligat als tancaments temporals de locals, serveis, entitats esportives o culturals ha fet que molts col·lectius enguany no apostin per vendre números de loteria de Nadal. Un fet visible a les estadístiques doncs aquest any entres juliol i octubre s'ha facturat un 30% menys respecte el 2019. Per tant tot fa pensar que la loteria de Nadal caure en picat aquest 2020.

Tot i les campanyes que ja s'estan preparant per a aquest Nadal un 70% de les administracions de loteria preveuen que les vendes seran regulars o molt dolents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar