Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic estrena la secció de rem de mar

El Club Nàutic l'Escala incorpora una nova secció, la de rem de mar. El club ofereix cursos, activitats guiades i el lloguer d'embarcacions als interessats d'aquest esport que va començar a ser olímpic l'any 1900 a París. És un nou pas que fa la instal·lació per arribar a tota la població.

El Club Nàutic l'Escala estrena una nova secció, la de rem de mar. Es tracta d'una nova modalitat d'activitat aquàtica que engloba la pràctica esportiva i la navegació. El club, que ha adquirit dues embarcacions dobles amb banc mòbil, considera que és una disciplina que tindrà llarg recorregut i que es pot fer els dotze mesos de l'any. S'ofereixen cursos, activitats guiades, el lloguer de l'embarcació i l'abonament, valorat en 27 euros al mes, que dona dret a l'usuari a fer un ús lliure i sense límit sempre que l'embarcació estigui disponible. És un altre pas del club per obrir-se a la població.

Aquest esport no hi entén ni d'edat, ni de gènere. Sí que històricament estava fortament lligat als homes, però des de fa 100 anys, les dones també s'hi han endinsat. El rem és un esport d'equip i que requereix de físic, ja que la força dels braços és fonamental perquè l'embarcació avanci. Va néixer a la Gran Bretanya el segle XVII com una activitat dirigida a l'alta noblesa de la societat britànica. I no va ser fins al 1900, a París, quan el rem va convertir-se en una de les quinze disciplines olímpiques, ja que en els primers Jocs Olímpics d'Atenes, l'any 1896, les regates no es van poder fer pel fort vent que va fer.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar