Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana de bars i restaurants tancats

Malgrat la reducció de les opcions d'oci que ha deixat les restriccions de la Covid-19, molts escalencs han volgut omplir de vida els carrers de la vila. Sortir a passejar, anar al mercat o anar a la platja les millors opcions pel primer cap de setmana de bars i restaurants tancats.

La platja, el mercat, la zona de Riells o el poble... molts escalencs i majoritàriament el turisme francès han optat per canviar els restaurants tancats amb les noves restriccions, per l'aire lliure i les passejades. Aquest és l'ambient que s'ha gaudit aquest cap de setmana al l'Escala, un cap de setmana on el temps ha acompanyat amb sol i una pujada de temperatures respecte a els dies anteriors. Zones emblemàtiques com el passeig d'Empúries o el mercat de diumenge s'han vist plens de gent, gaudint de l'aire lliure. 

Les platges del municipi també s'han deixat veure amb gent, molts aprofitant el bon temps per xerrades improvisades a la sorra o passejar amb les mascotes. Aquest cap de setmana l'altre protagonista ha estat el menjar per emportar. Tant els establiments que ja s'hi dedicaven com els que han hagut d'adaptar la seva activitat han servit als seus clients les seves propostes culinàries.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar