Publicitat
Publicitat

Conferència al Masle i venda de castanyes es podran mantenir

L'àmbit cultural també està afectat per les noves restriccions decretades pel govern. Actes com la venda de castanyes a La Platja o la segona conferència de les jornades del Centre d'Estudis Escalencs es podran celebrar, restringint això sí l'aforament al 50 per cent.

Les noves mesures decretades ahir pel govern català afecten també el món cultural. Sense arribar a la severitat que imposa el tancament de bars i restaurants, les activitats culturals es poden celebrar sempre i quan no superin el llindar horari de les onze de la nit, amb un aforament acotat a un màxim del 50%, regulat amb reserva prèvia i seient preassignat.Unes limitacions que no impediran la celebració dels diferents actes convocats a l'Escala per al proper cap de setmana. Des de l'Ajuntament, el regidor de cultura ha reiterat el criteri de mantenir en cartell tots els actes possibles, amb prudència i mantenint aquelles mesures de seguretat vigents en cada moment.

Per divendres al vespre hi ha convocats una taller  de biblioteràpia i prescripció literària i una conferència al Museu de l'Anxova i de la Sal sobre el món de la pesca de corall amb presentació del llibre "Memòries d'un bus coraller".Per al taller de la biblioteca l'aforament serà limitat a 15 persones i només queden cinc places lliures. I per a la conferència del Masle, inclosa dins la programació de les jornades del Centre d'Estudis Escalencs, l'aforament és de 37 places, de les quals la meitat ja estan reservades.Un altre cas és la venda de castanyes a La Platja, que cada tardor programa el Centre Esportiu i Recreatiu (CER). La temporada havia de començar el cap de setmana passat, però la pluja primer i la tramuntana després va impedir fer cap cuita ni dissabte, ni diumenge ni dilluns.

Trancant-se d'una activitat on no s'hi acumulen multituds i fent-se a l'aire lliure, respectant les mesures de distanciament habituals, el CER espera poder estrenar, aquest cap de setmana sí, la temporada.

La temporada de venda de castanyes s'allargarà, si la pandèmia ho permet, fins el pont de la puríssima, això és fins el 8 de desembre. Tots els diumenges i festius a partir de les sis de la tarda. A la Riba.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar