Publicitat
Publicitat

Norbert Tauler fitxa per un equip francès

El jove palista, Nobert Tauler, compaginarà les lligues espanyola i francesa de tennis taula. El palafrugellenc ha fitxat per Le Cres Salason de Montpeller, el mateix equip d'Iker González. Tauler, que segueix al CAR de Sant Cugat, ha estat recentment a una concentració de la federació espanyola a Múrcia.

Norbert Tauler ha fitxat per un equip de la lliga francesa, Le Cres Salaison de Montpeller, el mateix equip d'Iker González. El jove palista defensarà dos clubs, ja que un any més ha renovat pel CTT CER l'Escala. El palafrugellenc en veure que la lliga espanyola tornarà en principi al gener, ha decidit competir a la lliga del país veí, una bona estratègia per no perdre el ritme de competició.

L'esportista segueix internat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, a diferència d'Iker González, i el curs passat ja va formar part de la primera plantilla del CTT CER l'Escala que milita a la Superdivisió Masculina. El primer any serà recordat per la segona posició a la Copa del Rei més que no pas pel coronavirus. El club sempre ha treballat perquè les dues promeses, Iker González i Norbert Tauler, puguin competir a l'elit plantant cara a palistes de gran nivell.

Tauler, que va debutar accidentalment el febrer de 2016 a la màxima categoria enfrontant-se a Jaime Vidal (Irún Leka Enea), als 12 anys, perquè Marc Clotet va fracturar-se la clavícula, la temporada anterior va disputar 18 enfrontaments individuals, dels quals dos els va guanyar. A la pista de l'Híspalis de Sevilla va imposar-se a Domingo Pérez i a Madrid va superar a Massimo Antoine, palista del San Sebastián de los Reyes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar