Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma, segona de Catalunya per una centèsima

L'atleta Aitana Radsma tanca temporada a la segona posició del campionat absolut català que s'ha fet a Igualada. L'escalenca, que competeix amb el Playas de Castellón, no s'ha endut la medalla d'or per només una centèsima. Han estat els 100 metres tanques més ajustats d'aquesta temporada.

Aitana Radsma ha quedat segona del campionat absolut català que s'ha disputat a Igualada. Aquests han estat els 100 metres tanques més ajustats. La primera classificada va aturar el crono als 14 segons i 29 centèsimes mentre que l'atleta escalenca va fer un temps de 14 segons i 30 centèsimes. Segona per només una centèsima.

Amb aquest absolut català, Radsma dona la temporada per acabada. Hem de recordar que el cap de setmana anterior, a l'estadi madrileny de Vallhermoso, va proclamar-se campiona d'Espanya en la categoria sots 20 i també va ser la millor dels dels 4x100 amb l'equip del Playas de Castellón. L'atleta descansarà uns dies i després començarà a planificar el pròxim curs.