Publicitat
Publicitat

La UE Jafre posa per davant la salut a la competició

Pobles com Jafre es quedaran sense futbol aquesta temporada. Club i jugadors han decidit que, per evitar la propagació del coronavirus, el millor és no competir perquè les condicions no son les idònies. La junta directiva, cos tècnic i la plantilla consideren que s'ha de posar per davant la salut a la competició.



Molts clubs han celebrat que la lliga hagi retornat aquest cap de setmana després de set mesos aturada per culpa del coronavirus. Altres pensen que és un despropòsit, és el cas de la UE Jafre, equip de Quarta Catalana que justament aquest any havia ascendit a Tercera. El club i jugadors opinen que pesa més la salut que la competició.

Ramon Mas, president del Jafre, considera que tot i les desinfeccions que es puguin fer, el risc encara hi continua essent. Ara la pregunta és què passa amb la plantilla actual? Doncs de moment quatre dels vint-i-cinc jugadors han demanat la baixa per provar-se amb altres equips, però no s'ha confirmat cap fitxatge. El Jafre està disposat a estar un any en blanc sabent que això pot provocar que la plantilla s'acabi desfent.

El club va posar-se en contacte amb la FCF i va entendre la situació, però no va poder oferir a l'equip del Baix Empordà un pla alternatiu.

Mas també assegurava que un dels altres motius d'aquesta renuncia és pel poc feeling amb el grup 29 de la Quarta Catalana i amb els desplaçaments, ja que hi havia rivals com el Malgrat i el Tossa de Mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar