Publicitat
Publicitat

ERC parla de mancances al Pla de Xoc

Esquerra Republicana de l'Escala creu que el pla de xoc dissenyat per l'equip de govern per combatre la crisi relacionada amb la COVID té mancances, sobretot en els ajuts, que no han arribat als destinataris. Ho explicava el regidor de la formació Freddy Guirado a La Casa de la Vila.

El regidor d'Esquerra republicana a l'Escala Freddy Guirado creu que el Pla de Xoc generat per combatre la crisi sanitària, social i econòmica per la COVID 19 té mancances importants.D'una banda lamenta no tenir les dades pel que fa al resultat pels ajuts socials, però sí que es manifesta sobre els ajuts a les empreses.Entén que en ser un pla de xoc i la urgència que representa, aquests ajuts ja s'haurien d'haver entregat.Ho explicava al programa La Casa de la Vila, de Canal 10 Empordà, on exposava quin hauria d'ésser el camí a seguir a partir d'ara, mirant d'acostar-se al màxim a la normalitat.

Un exemple en podrien ser els parcs infantils, que es van tancar temporalment per evitar contagis entre els nens.Segons Guirado hi havia solucions.

Durant el programa també va parlar de política nacional, amb eleccions previstes pel mes de febrer.Sobre la mesa de diàleg amb l'estat creu que no hi ha res a fer.

La Casa de la Vila es pot seguir en diferents re-emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar