Publicitat
Publicitat

L'equip sots23 canvia de grup i jugarà els diumenges a la tarda

Una altra de les lligues que torna aquest cap de setmana és la Quarta Catalana que es desconfina set mesos després. Enguany, el FC l'Escala presentarà un equip en aquesta categoria amb jugadors que no superen els 23 anys. És un dels nous projectes que té el club i que es farà realitat aquest dissabte.

La Quarta Catalana es desconfina aquest cap de setmana i el segon equip del FC l'Escala, batejat com a sots 23, es recupera. El club no tenia un filial des de la temporada 2012-13 i el dirigia Marc Bosch, de moment l'únic candidat a la presidència. L'equip de Robert Figueras havia de debutar al grup 29 de la Quarta, però finalment competirà al grup 30, al grup de l'Alt Empordà.

Una altra de les novetats és que tampoc jugaran dissabte a les 17.15 h sinó els diumenges a la tarda. L'horari anirà en funció dels partits del primer equip. Quan els de Sepu juguin els diumenges a les 16 h, els de Figueras jugaran a les 18.30 h.

Els jugadors han tancat una pretemporada de tres partits. Contra el Fortià i l'Empuriabrava van perdre 0 a 2 mentre que contra l'Armentera van guanyar per 1 a 3. Els entrenaments oficials seran dimarts i divendres, tot i que en pretemporada han arribat a fer tres entrenaments.

L'estrena del sots 23 serà aquest dissabte a partir de les 16 h de la tarda al camp de l'Esplais. Sembla que l'11 titular està bastant clar.

El debut a casa serà diumenge vinent, 18 d'octubre, contra el Selvatans a les 18.30 h perquè el primer equip a les 16 h rebrà la visita del Lloret de Mar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar