Publicitat
Publicitat

L'atleta Aitana Radsma arrasa a Madrid

Aitana Radsma suma una nova medalla d'or en el seu palmarès. Ha tornat a ser l'atleta més ràpida dels 100 metres tanques en la categoria sots 20. L'escalenca tenia molts dubtes sobre si es disputaria la competició perquè a la comunitat autònoma de Madrid hi ha molts casos positius de coronavirus.

Aitana Radsma ho ha tornat a fer. Aquesta vegada no ha estat a Igualada sinó a Madrid, al campionat d'Espanya sots20. L'escalenca ha tornat a guanyar. Ha estat la millor en els 100 metres tanques. Radsma va necessitar 14 segons i 14 mil·lèsimes per arribar a la primera posició, millor marca respecte al campionat de Catalunya sots18 que recordem que va ser de 14 segons i 31 mil·lèsimes.

La competició es va dur a terme l'estadi madrileny de Vallhermoso i alguns participants es pensaven que se suspendria per totes les mesures restrictives que hi està havent en aquesta comunitat autònoma des de divendres a la nit a causa de la pandèmia. Aitana, del Playas de Castellón, tanca temporada aquest cap de setmana amb el campionat absolut.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar