Publicitat
Publicitat

Gastroanxova Tour 2020

Bona acollida de la Gastroanxova Tour, una activitat que ha nascut per quedar-se dins les propostes o rutes gastronòmiques que ofereix turisme. Una oferta que ha substituït enguany la mediàtica Ruta de la Tapa de l'Anxova, anul·lada per evitar aglomeracions de persones. 

Aquest any des de l'organització de la Festa de l'Anxova es va decidir canviar la popular i exitosa Ruta de la Tapa de l'Anxova per una nova activitat denominada 'Gastroanxova Tour'. Una alternativa per evitar acumulació i circulació excessiva de persones al llarg del cap de setmana per intentar degustar totes les tapes proposades. Per no deixar buida la part més popular de la festa, des de Turisme es va activar la proposta Gastroanxova Tour, unes visites guiades per a grups reduïts que permet combinar els atractius del municipi amb la gastronomia tot degustant tapes fetes a diversos establiments.

Una vista guiada amb diferents rutes, cinc tapes i cinc begudes a un preu de 25 euros per persona. Una iniciativa que ha nascut per quedar-se, ja que s'espera poder incloure la Gastroanxova Tour a les visites habituals de turisme. 

S'han creat quatre rutes diferents i cadascuna d'elles recorre atractius de diferents punts del municipi. La majoria es fan a peu i en algunes ocasions, amb l'ajuda del Carrilet per arribar a les zones més allunyades. Així, hi ha una ruta que se centra al Nucli Antic; una altra que passa pel passeig de Riells i arriba fins al port i Montgó; una altra que va des del Nucli Antic fins a Riells i, finalment, una que va de Sant Martí d'Empúries al Nucli Antic. 

Tot i la falta de competitivitat sana entre els establiments, les tapes degustades a la Gastroanxova tour eren de primer nivell. Buscant la combinació perfecta de sabors i l'originalitat de la tapa. U Les primeres rutes del Gastroanxova tour van ser ben acollides, sobretot dissabte omplint la visita del matí i les dues de la tarda. El diumenge la ruta programada per les onze del matí va quedar deserta, possiblement per a la proximitat d'hores amb l'acte central de la Festa.    

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar