Publicitat
Publicitat

Itinerari Submarí a les escoles

Els alumnes de cinquè i sisè de les escoles de l'Escala participen en el projecte 'Itinerari submarí' una proposta nascuda a tres bandes: l'Ajuntament, els centres educatius i el Club Nàutic. L'objectiu que els joves coneguin la riquesa marina del municipi i practiquin esports aquàtics.

Des d'aquesta setmana, els alumnes de cinquè i sisè de les escoles de l'Escala participen en el projecte Itinerari Submarí una proposta educativa i esportiva per potenciar els esports aquàtics i també per conèixer la riquesa marina de l'Escala. Un projecte a tres bandes amb l'Ajuntament, els centres educatius i el Club Nàutic que vol donar visibilitat als més petits de la vila dels diferents itineraris submarins del litoral escalenc així com demostrar la quantitat d'espècies que si poden observar.

 

Els primers en gaudir d'aquesta iniciativa han estat els alumnes de sisè de l'escola l'Esculapi, molt contents del projecte que fusions l'esport i el medi ambient. Una proposta que ja fa temps que s'estava gestant des de l'escola. 

Itinerari submarí consta de tres parts diferenciades, una preparació inicial a l'escola, la pràctica a l'aigua i després l'estudi dels resultats obtinguts. De moment els alumnes, han treballat una part.

La il·lusió per fer una activitat nova i adquirí nous coneixements està present entre els joves. 

 

Aquest curs és potenciaran sortides d'aquest estil, la pandèmia ha obligat a reestructurar les excursions escolars i la proposta més bona per tal que els joves combinin l'educació al centre i també a l'exterior han estat les sortides locals. 

 

Pels alumnes activitats com aquesta els són molt recomanables, perquè molts joves desconeixen l'entorn marítim del municipi, alguns és el seu primer contacte amb l'aigua de mar i molts descobreixen esports aquàtics que podran practicar a partir d'ara.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar