Publicitat
Publicitat

El grup occità Albada clou el cicle d'Arrel i amb Salero

Polifonia tradicional gascona, demà a l'Alfolí, per cloure el cicle d'Arrel i amb Salero. El grup Albada, amb l'espectacle Ben a prop, presenta un repertori que va del Llenguadoc a la Gascunya. 

El grup Albada és un trio liderat per Pascal Caumont, un dels millors coneixedors de la polifonia tradicional gascona i incansable transmissor de la seva pràctica social. Completen el trio les veus femenines d'Anne Enjalbert i de Lutxi Achiary. Les tres veus donen noves ressonàncies a la tradició vocal pirinenca, amb un so íntim i clar, dolç i pur. 

El concert tindrà lloc aquest dissabte a les set de la tarda a l'Alfolí de la Sal. Albada hi presenta l'espectacle Ben a prop, títol amb el qual fan de lligam entre l'ahir i l'avui del cant occità, tot creant un espai de caliu ben a prop del públic.Per asistir al concert cal inscripció prèvia a l’Alfolí de la Sal. El preu de l’entrada és de 10€ i l’aforament és limitat a 40 persones, essent obligatori l’ús de mascareta i distància de seguretat. En cas de pluja, el concert es faria a la sala interior, no pas al pati com està inicialment previst. 

El d'Albada és l'últim concert del tercer cicle d'Arrel i amb Salero.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar