Publicitat
Publicitat

Exposició 'Retorn del Silenci' del pintor Gori

Ja es pot visitar l'exposició "El retorn del silenci", del pintor Gori al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries. L'artista vol mostrar les emocions viscudes aquest any 2020 marcat pel coronavirus. 



L'exposició "El retorn del silenci" de l'artista i pintor Gregorio Maestre, més conegut com a Gori, ja es pot visitar al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, fins al 12 d'octubre. La mostra vol ser un retorn als origens de Gori, uns inicis que vol dedicar a l'Escala i a l'Empordà.

Per fer-ho ha escrit un poema que dedica al municipi i que enmarca l'exposició. 

 

Concretament, l'exposició està formada per 12 obres, on cada una representa un dels mesos de l'any. En elles, l'artista vol mostrar les emocions i sentiments viscuts aquest any 2020 marcat per la pandèmia de la Covid-19. Des del silenci dels carrers durant el confinament més dur, passant per el soroll de l'estiu amb la visita de turistes al municipi, i aquest retorn a cert silenci als carrers, ara que els nens tornen a anar a escola.

Les obres estan treballades a base de pintura, guix i pigments naturals. 

 

La inspiració per fer aquesta exposició, Gori explica, que la va trobar en una obra que va fer al mes de març, en ple confinament. Aquesta obra la va donar a una galeria d'art de Venècia, on es troba exposada juntament amb obres de Salvador Dalí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar