Publicitat
Publicitat

L'ajuntament de l'Escala ha duplicat els serveis de neteja per la pandèmia

Les necessitats higièniques i sanitàries generades per la pandèmia han obligat a duplicar les hores que es dediquen a netejar els edificis i instal·lacions municipals. Es va patir especialment a les platges durant la temporada d'estiu.

El Servei encarregat de la neteja dels edificis i instal·lacions municipals s'ha hagut de multiplicar per poder garantir les mesures sanitàries que exigeix la pandèmia.L'empresa contractada ha hagut de duplicar el número d'hores per tal de desinfectar els espais cada vegada que canvien les persones que hi treballen.A la feina actual s'hi afegeix aquesta setmana el Camp de futbol, que té vestuaris compartits.En alguns moments el personal ha treballat al límit.El Servei de neteja va patir especialment l'estiu al servei de platges.La necessitat de netejar els lavabos després de cada ús va fer que els torns s'enganxessin i fos difícil mantenir el servei.Ho explicava Ramona Viella, a La Casa de la Vila de Canal 10, on també parlava del Centre de distribució d'aliments , que s'han mantingut funcionant cada dia durant tot l'estiu.En els últims dos mesos l'atenció ha passat de 200 a 100 famílies i ara mateix s'està en procés de valoració.Durant el confinament molts alumnes no disposaven de mitjans per poder seguir les classes de manera telemàtica, d'aquí que es poseés en marxa un servei de reforç. S'està satisfet pel bons resultats.

Un dels sectors pels que es pateix més és la gent gran. Ramona Viella explica que  sap molt greu no poder obrir el Casal del Jubilat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar