Publicitat
Publicitat

El 28 de setembre, últim dia per resintonitzar Canal 10 Empordà

Des del 2019 s'està duent a terme el Segon Dividend Digital que permet el desplegament de les futures xarxes 5G. Com a conseqüència Canal 10 Empordà canviarà de freqüència. A partir de dilluns vinent les emissions seran només pel canal 48 de l'UHF i en alta definició.

A conseqüència del Pla Tècnic de la TDT per alliberar l'espectre radioelèctric pel 5G de la telefonia mòbil, Canal 10 Empordà ha de modificar la seva freqüència d'emissió, del canal 26 a 48 de l'UHF. Aquest ajustament obliga els espectadors a resintonitzar els televisors. Aquells espectadors que visquin en un bloc de pisos o comunitat de propietaris, i tinguin una antena col·lectiva, tenen temps fins al 28 de setembre per adaptar la seva instal·lació d'antena. El Ministeri de l'Interior ofereix subvencions per fer aquesta instal·lació a aquelles comunitats que les sol·licitin. 

D'altra banda, aquells espectadors que tinguin una antena individual l'únic que hauran de fer és resintonitzar Canal 10 Empordà i altres canals com Empordà Tv. Per facilitar-ho, aquestes dues últimes setmanes Canal 10 emet simultàniament pels canals 26 i 48. A partir del 28 de setembre les emissions seran només pel canal 48. A més, aquestes emissions seran en Alta definició.

Els espectadors poden contactar amb els estudis de Canal 10 per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el canvi de freqüència. Poden trucar al 972 772894 o enviar un correu a canal10@canal10.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar