Publicitat
Publicitat

Tornen els tallers d'informàtica de la Biblioteca

La Biblioteca de l'Escala posa en marxa un nou taller de Formació TIC dirigit a aprendre a utilitzar l'aplicació "La meva salut" i les noves tecnologies. El taller es farà el divendres 2 d'octubre.

L'entrada en vigor de l'Estat d'Alamar a causa de la Covid-19, va obligar, entre d'altres, a suspendre els cursos d'informatica i noves tecnologies de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala. Ara, un cop passat l'estiu, volen recuperar aquests cursos i proposen dues sessions programades per aquest pròxim octubre. 

Així doncs, la biblioteca proposa un curs per aprendre a instal·lar noves aplicacions als telèfons mòbils i mesures de seguretat , així com aplicacions relacionades amb la salut i el benestar dels usuaris, basant-se en l'aplicació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, "La Meva Salut". Un espai personal de salut digital que permet accedir a la informació de salut, fer consultes als professionals i realitzar tràmits de manera senzilla, segura i confidencial.

El primer curs tindrà lloc el 2 d'octubre i ja està obert el periode d'inscripcions fins al 25 de setembre. Es poden fer de forma presencial a la mateixa biblioteca o per telèfon al 972 77 17 07, o també de forma telemàtica a través del correu electrònic biblioteca@lescala.cat. L'aforament, a causa de les mesures sanitàries s'ha reduit de 10-12 persones a 8. De moment, encara hi ha places lliures, i des la biblioteca conviden a tot aquell qui vulgui apuntar-s'hi. 

Els tallers es faran els divendres, en horari de tancament de la Biblioteca, de 10 a 13 del matí. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar