Publicitat
Publicitat

Rami: 'El FC l'Escala ha estat el club de la meva vida'

Sergi Ramirez va convertir-se en capità del FC l'Escala quan Salam va deixar l'equip a finals de la temporada 2017/18 per fitxar pel Sant Pere Pescador. Rami, després de sis cursos, abandona el Nou Miramar i el pròxim capità serà, si res no canvia, Albert Argelés 'Argi', que enceta el cinquè exercici.

Sergi Ramirez ha estat el segon convidat de l'Esports10 de Canal10 Empordà. Rami tanca una etapa de sis temporades defensant els colors de l'Escala. El dorsal 7 explica que s'ha sentit com a casa i que n'ha après molt dels entrenadors i dels companys.

La decisió de marxar la va prendre la segona setmana d'agost i tot així ha estat fent la pretemporada amb l'equip. El seu darrer partit va ser a Bellcaire d'Empordà el passat 12 de setembre. Va arribar la temporada 2014/15 i deixa el club quan queden pocs dies per començar el curs 2020/21. Quin ha estat el millor i el pitjor moment que ha viscut? S'havia plantejat deixar el club abans?

Si res no canvia, Argi serà el nou capità de l'equip, una plantilla que ha patit molts canvis respecte a la temporada passada.

Rami, que marxa a Múrcia per motius personals i professionals, té ganes de seguir jugant a futbol.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar