Publicitat
Publicitat

Donatiu de l'Ajuntament i Portalblau a Càritas

Càritas de l’Escala rep una aportació de poc més de 4000 euros de l’Ajuntament i del festival Portalblau. Son diners provinents de la taxa de casaments i d’un percentatge dels ingressos de taquilla del festival Portalblau. 

L'Ajuntament de l'Escala lliura periòdicament a una entitat d'interès local els diners que es recapten dels casaments civils que es fan al municipi. Aquest any s'ha decidit lliurar els 2.500 euros recollits a Càritas, com una de les entitats que més estan treballant per ajudar persones afectades pels efectes de la Covid-19.

L'aportació s'ha completat, fins a superar els 4000 euros afegint-hi una aportació de 1.634,48€, equivalent al 10% de l'ingrés per venda d'entrades del festival Portalblau.

L'acte formal de lliurament dels dos talons s'ha fet aquest matí a la sala de plens de l'Ajuntament. La delegació de Càritas era encapçalada per Maria Rosa Sau, que ha recordat els fronts principals d'ajuts en què intervé l'entitat.

Sau ha agraït la donació d'Ajuntament i Portalblau, i ha tingut un record també per a la resta de col·laboradors i donatius que rep Càritas al llarg de l'any.

Val a dir que ha reiterat també la necessitat d'incorporar nous voluntaris per poder mantenir els serveis que dóna l'entitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar