Publicitat
Publicitat

Tercera jornada de neteja del fons marí del Club Nàutic

El Club Nàutic l'Escala ha organitzat una jornada de neteja de brossa del mar i del fons marí aquest passat diumenge. A causa de les mesures de seguretat de la Covid-19 han hagut de canviar el format de l'activitat.

Els socis del Club Nàutic l'Escala, van recollir brossa del mar aquest passat diumenge, dins el marc d'una activitat organitzada per el club. L'objectiu és conscienciar de la greu problemàtica dels microplàstics que pateixen els mars i oceans, i de la importància de no llançar brossa al mar. És una activitat que ja s'ha organitzat altres anys, però enguany, a causa de la crisi de la Covid-19 s'han vist obligats a canviar-ne el format. En comptes de sortir a la mar tots junts, aquest any es proposava als socis que quan sortissin aquest diumenge a navegar amb les seves famílies i amics, aprofitessin per recollir una bossa del Nàutic i la tornessin plena amb les seves deixalles o les que trobessin al mar. 

Els residus recollits s'havien de portar al Moll d’Espera per a després, dipositar-la als seus contenidors de reciclatge corresponents. El Club Nàutic, compromès amb la preservació i conservació del medi ambient és el 3r any que organitza aquesta activitat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar