Publicitat
Publicitat

L'expedició d'Ocean Cats, passa per l'Escala

L'embarcació Ocean Cats amb l'escalenc Sergi Franch, recorre el litoral català de Portbou a Blanes amb una embarcació sostenible per recollir mostres de microplàstics al mar. La travessia va iniciar-se divendres vespre, va passar de matinada per l'Escala i va finalitzar a Blanes el diumenge el migdia. 

Objectiu complert i amb excel·lents condicions, l'expedició d'Ocean Cats amb l'escalenc Sergi Franch de remista va arribar a Blanes després de recórrer 214?km en dos dies i mig. 

 

Al llarg de la travessa, el grup de remers que ha impulsat la barca ha anat recollint mostres d'aigua amb partícules de microplàstics. Ara, aquestes mostres s'analitzaran en els laboratoris de la Universitat de Barcelona i permetran crear una fotografia de la presència de microplàstics a la Costa Brava. Recordem que la sortida va ser divendres des de Portbou, l'embarcació va passar de matinada per l'Escala per arribar a Blanes el diumenge al migdia. Es tracta de la primera expedició de les quatre previstes que preveu fer aquesta associació que vol conscienciar a la societat del nivell de contaminació dels oceans a través de la pràctica esportiva. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar