Publicitat
Publicitat

Bona participació a la primera jornada de la Festa de la Sal

Satisfacció en el primer cap de setmana de la Festa de la Sal. La mar d'en Manassa va acollir la cantada marinera que va comptar amb una bona entrada de públic, tot i la calor. Divendres torna la festa, amb més activitats programades. 

Dissabte va celebrar-se la primera jornada de la Festa de la Sal. Enguany, aquesta tradicional festa, s'ha vist obligada a canviar el seu format a causa de la crisi de la Covid-19, i s'ha dividit en dos caps de setmana. La primera jornada va comptar amb una cantada marinera, a la Mar d'en Manassa a càrrec de les actuacions dels grups d'havaneres i cançó de taverna que participen habitualment a aquesta cita de cada setembre. Com que no s'ha pogut celebrar la festa amb normalitat, l'organització va decidir mantenir-ne la part musical, en ser-ne més fàcil el control d'aforament. L'organització es mostra contenta amb el resultat d'aquesta cantada i l'acollida del públic que van rebre els dos concerts, tot i la calor i el sol que feia.

Els concerts de la tarda, van coincidir amb una trobada de barques de vela llatina, que malauradament, a causa de la Covid-19, finalment només va poder comptar amb una embarcació. La Festa de la Sal, segueix aquest pròxim cap de setmana i també dins el marc del cicle de cançó d'Arrel i amb Salero i de la Festa de la Sal, hi haurà els concerts de Josep Tero i Pep Gimeno "Botifarra" a la Plaça Catalunya. 

Per altra banda, també es podrà veure una exposició sobre la gent de mar i una conferència a l'Alfolí de la Sal, on s'explicarà el camí que està fent aquesta festa per convertir-se en Patrimoni Immaterial de la Humanitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar