Publicitat
Publicitat

Inici de curs a l'Escola Esculapi

L'Escola Esculapi ha obert portes aquest matí amb certa normalitat i aplicant les noves normatives. Diferents torns d'entrada, grups estables a les aules, sis zones de patis i ràtios inferiors a vint alumnes

 L'Escola Esculapi ha obert portes avui al curs 2020 - 2021, un curs atípic i marcat pels protocols Covid. La primera mesura adaptada, les entrades esglaonades, per garantir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions.

 

Avui no s'han viscut les imatges tradicionals amb la benvinguda als alumnes al mig del pati, tampoc s'han vist els pares dins els centres o les concentracions d'alumnes als passadissos de l'escola. Avui la imatge ha estat de molt d'ordre i també moltes explicacions, ja que cada mestre ha explicat als seus alumnes els protocols a seguir diàriament. 

 

Aquest any el centre compte amb menys alumnes que el curs anterior, a causa de la situació Covid disposarà de més mestres i també és respectaran les ràtios d'alumnes. Per això l'escola ha optat per barrejar alumnes de cinquè i sisè, un fet que no estava previst per aquest curs però que s'ha avançat a causa de la situació.

 

L'Escola té molt clar les normatives actuals i sap perfectament com actuar en cas d'un positiu al centre. 

 

Així mateix tot l'equip està prepart per l'arribada d'un possible confinament al llarg del curs. S'espera però que el curs sigui plàcid i els petits escalencs continuïn la seva formació sense interrupcions com el curs anterior.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar