Publicitat
Publicitat

L'Escala celebra la Diada Nacional de Catalunya

L'acte institucional a Plaça Catalunya i una cantada de cançons reivindicatives i patriòtiques, i la lectura del manifest unitàri de l'ANC, van ser els actes organitzats a l'Escala per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, aquest 11 de setembre.

L'Escala va celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional a la Plaça de Catalunya. L'alcalde, Victor Puga, va llegir un manifest reivindicatiu i destacant també l'excepcionalitat del moment, marcat per la pandèmia del coronavirus. En el discurs, Puga destaca que la Diada d'enguany representi la força de la solidaritat com a poble per trobar camins de resposta i superació davant dels reptes socials, polítics i sanitaris. 

Tot seguit el Cor Indika va oferir una cantada de cançons patriotiques, entre les quals, El Cant de la Senyera, l'Estaca i l'Himne Nacional de Catalunya.

La cap de l'oposició a l'Ajuntament, Etna Estrems, ha volgut recordar, que tot i que aquest 11 de setembre no s'hagin pogut fer les grans manifestacions independentistes a causa de la Covid-19, no s'ha d'oblidar la lluita i la reivindicació dels drets i llibertats dels catalans. També ha reclamant, unió entre els diferents partits sobiranistes. 

Per la seva banda, el regidor d'En Comú l'Escala, Albert Pons, demana a les administracions que liderin una resposat a la crisi econòmica i social derivada de la Covid-19, un cop passat l'estiu i un cop s'hagi valorat els resultats de la campanya turística. 

La Diada va acabar amb la tradicional cantada dels divendres de la Lliure Coral Groga a la Platja, on es va llegir el manifest unitàri de l'ANC, que s'havia llegit a totes les manifestacions organitzades arreu del país. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar