Publicitat
Publicitat

Canal 10 estrena ' La mar de bé'

Canal 10 Empordà estrena aquest dimecres el primer capítol del programa 'La Mar de bé', que ha coproduït amb el GALP Costa Brava. En total són 11 capítols on en mostra la realitat  actual del món pesquer  amb entrevistes als protagonistes, a especialistes en diferents àmbits i receptes de cuina amb el cuiner Quim Casellas, que també és el presentador..

Aquest dimecres a les 9 del vespre Canal 10 Empordà estrena el programa 'La mar de bé'.És una coproducció del Grup d'Acció Local Pequer Costa Brava, el Galp, i Canal 10, que compta amb el suport del Fons Europeu Marítim i de la Pesca de la Unió Europea, del Departament d'Agricultura, Ramaderia , Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i del Campus d'Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Girona.S'emetran fins a 11 capítols  que mostraran el món pesquer de mans dels seus protagonistes des dels ports de la Costa Brava.Els diferents capítol expliquen el món del peix amb veus autoritzades, posant al dia la realitat del sector.

Sens dubte un dels altres objectius és promoure el consum del peix de proximitat.

Recordem, un nou capítol de 'La mar de bé' cada dimecres a les 9 del vespre a Canal 10 Empordà i properament també a la Xarxa de Televisions Locals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar