Publicitat
Publicitat

Avui fa un any que el FC l'Escala retornava a Primera Catalana

Avui, dimarts 8 de setembre, fa un any que el FC l'Escala tornava a tastar la Primera Catalana. Els de Sepu s'estrenaven a l'històric camp del Júpiter i aconseguien els primers punts de la temporada. Enguany, el primer tram de competició serà amb equips de la província de Girona i la comarca d'Osona.

Avui, 8 de setembre de 2020, fa justament un any que s'iniciava el retorn del FC l'Escala a Primera Catalana després de proclamar-se campió del grup 1 de la Segona Catalana el passat 26 de maig de 2019 a casa contra el Cassà de la Selva. El debut va ser sinònim de tres punts, ja que els de Sepu guanyaven 0 a 1 a l'històric camp del Júpiter gràcies a la diana del banyolí Ignasi Massó al minut 82. 

Massó augurava que l'any seria il·lusionant i quin desig tenia l'entrenador del FC l'Escala?

Doncs sí que es va patir, sobretot durant els mesos de novembre i desembre, però amb el que ningu comptava era que el mes de març, la competició s'havia d'aturar i suspendre per culpa d'una pandèmia global i que la pròxima temporada començaria, en principi, la primera setmana d'octubre, un mes més tard del que és habitual. 

Si tornen els partits, tot serà diferent. La mascareta serà obligatòria pels aficionats, que ja a l'entrada de les instal·lacions hauran d'anotar el seu DNI en un full, se'ls hi prendrà la temperatura, hauran de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i hauran d'asseure's mantenint la distància de seguretat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar