Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala s'estrena amb victòria (5-1)

El FC l'Escala enceta la pretemporada amb bones sensacions. Els de Sepu guanyen el juvenil del Figueres. L'objectiu d'aquests partits és anar guanyant rodatge i agafar confiança amb la pilota. Dissabte, nou amistós a casa contra l'Empuriabrava - Castelló. El Barça B ha confirmat un amistós per final de mes.

Abans d'entrar al camp de futbol, els aficionats havien d'anotar nom, cognom i DNI. Després se'ls prenia la temperatura i s'havien de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. Tot això per veure el debut del FC l'Escala contra el juvenil del Figueres, el primer test de la pretemporada. Els aficionats van poder entrar a les instal·lacions i van poder gaudir d'un bon partit.

Els de Sepu van guanyar 5 a 1. A la primera part, Lluís Baldeh va fer dos gols, el segon fruit d'una gran jugada individual. El dorsal 11 tenia moltes ganes de tornar a jugar un partit. Les mateixes que Ignasi Massó, que lluïa el dorsal 8 i no el 10. Amb el 2 a 0 es marxava al descens. Joan Ureña va poder mantenir la porteria a 0.

A la segona part, molts canvis. Rami i Argi van coincidir com a centrals, Zou Moustakim, després de la baixa de Pau Ribas, retornava a trepitjar la gespa del Nou Miramar i Ayoub Haiba va demostrar que vol ser important dins l'equip quan la Primera Catalana aixequi el teló.

El 3 a 0 el va signar Zou Moustakim. L'últim gol d'aquest jugador va ser el gener de 2018 contra el Quart, que marcava de cap.

I el 4 a 0 el va marcar...

El gol va néixer des de la banda dreta, gràcies a l'assistència de Lluc. El dorsal 9, ex del Banyoles, Girona, Llagostera i Sant Jaume de Llierca.

Amb el 4 a 0, el juvenil del Figueres va fer el gol de l'honor. El porter Isaac Lucas no va poder evitar la diana visitant.

I el 5 a 1 defintiu, obra de Pol Muniesa, el dorsal 14 escalenc. Centrada d'Ibrahim i Muni envia la pilota cap a dins.

Sepu va estar molt atent durant el partit i no va parar d'agafar a punts i és que la competició comença el primer cap de setmana d'octubre.

Ibrahim A tenia ganes de jugar amb un equip de Primera Catalana

Dissabte a les 20 h, el FC l'Escala rep la visita de l'Empuriabrava-Castelló

I el dissabte 26 de setembre, a les 18 h de la tarda, el Barça B disputarà un partit amistós a l'Escala.