Publicitat
Publicitat

Alex Loza competeix a la carrera nocturna de Màlaga

El jove pilot del CER l'Escala, Alex Loza, ha competit aquest dissabte a la nit a la carrera nocturna que s'ha fet al circuit andalús de Campillos (Màlaga). El guanyador de la Copa Catalana ANPA de les categories minigp 140 i 160 cc no va poder entrenar massa, però tot i això va classificar-se en cinquena posició. 

El pilot de motos de la secció del CER l'Escala, Alex Loza, ha competit aquest dissabte a la carrera nocturna que s'ha fet a Campillos, Màlaga. Un dels hàndicaps d'aquesta cursa va ser que no va poder entrenar massa al circuit andalús i els temps no sortien. Tot i això, el pilot, de 15 anys, va acabar les dues mànigues en la cinquena posició. 

Amb aquests resultats, suma fins a vint-i-dos punts que el fan estar a les posicions capdavanteres del campionat que està disputant des del juliol. Recordem que en el seu debut a la nova categoria de pitbikes series 160 va signar una gran segona posició a l'Atmella de Mar i a la segona cursa va haver de conformar-se amb una quarta plaça a Mora d'Ebre, una cursa que estava programada a Lleida però que amb els rebrots va canviar d'escenari. A la primera màniga va caure i a la segona va quedar quart.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar