Publicitat
Publicitat

Demà comença la Festa Major

Demà engega la Festa Major de l'Escala. Una festa especial, marcada per la pandèmia, que ha provocat una retallada important d'actes. La comissió de festes recorda la necessitat de reservar localitat per als actes.

La Festa Major de l'Escala 2020 passarà a la història com aquella festa que va haver de reduir dràsticament els seus actes, especialment els que es programaven a l'aire lliure per respectar les mesures sanitàries de distanciament. Actes com el Festival Nàutic, les barrakes, les fires o els focs artificials han desaparegut del programa. Actes com el pregó es podrà seguir només a través de la televisió local. Actes com les sardanes o els espectacles familiars es concentren a plaça Catalunya amb aforaments limitats i amb reserva prèvia. I actes tradicionals com els concerts d'orquestra es mantenen a la Sala Polivalent però amb aforaments molt limitats.

Aquesta limitació d'aforaments ha provocat que per a alguna de les activitats ja s'hagin exhaurit les localitats. És el cas, per exemple, del kakay experience, el bateig de mar amb Pàdel surf i l'Escape Room del divendres. A la banda contrària, queden encara moltes localitats per a una de les dues sessions de concert de la Selvatana, de demà, o per a la presentació del CD de sardanes del Xaxu de dijous.

Demà és Santa Màxima, dia patronal i principal de festa, amb l'obertura de l'exposició dedicada a l'Estany de Poma a l'Alfolí de la Sal, espectacle infantil i de circ a plaça Catalunya, ofici solemne a l'església i pregó retransmès per Canal 10 Empordà a dos quarts de dues. A la tarda, doble concert de l'orquestra Selvatana a la Sala Polivalent, a les cinc i a les vuit (quasi exhaurides les entrades per a la sessió de les vuit; més d'un centenar de localitats diponibles per al de les cinc). La jornada es completa amb espectacle familiar a la tarda, concert de sardanes amb la cobla local Principal de l'Escala a les deu a plaça Víctor Català i concert jove amb el grup de versions Sixtus a plaça Catalunya.Per als espectacles familiars i per al concert jove queden disponibles encara més de la meitat de l'aforament.Les reserves es poden fer, recordem-ho, a l'oficina de turisme.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar