Publicitat
Publicitat

La Festa Major es podrà seguir per Canal 10 Empordà

Canal 10 Empordà oferirà en directe, en diferit o en format de reportatge els actes de la Festa Major.  Totes les emissions es faran els dies de la Festa a partir de les 10 del vespre. 

Canal 10 Empordà serà part important en la difusió dels actes de la Festa Major de l'Escala de 2020.Del dimecres dia 2 al diumenge dia 6, cada dia a les 10 del vespre s'oferirà programació de Festa Major, tant en directe, com en diferit, com en format de reportatge. Es podran seguir tant per la TDT com pel senyal en directe de la plana web www.canal10.cat.

El dimecres dia 2 s'oferirà l'enregistrament del concert de l'orquestra Selvatana oferirà a la sala Polivalent.El dijous dia 3 serà el torn del concert de presentació del CD de l'obra musical de l'Avi Xaxu, a càrrec de l'Orquestra Escalenca.Divendres 4 s'oferirà un reportatge resum de les activitats dels tres primers dies de festa.Dissabte i diumenge les emissions seran en directe des de Plaça Catalunya, dissabte amb Havaneres de la mà de Neus Mar i diumenge el concert de fi de festa de la Banda Neón.

Les activitats i reportatges que s'oferiran en primera emissió a les 10 del vespre es podran seguir en diferents re-emissions durant els dies següents.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar