Publicitat
Publicitat

El tennis femení infantil afronta una semifinal catalana

L'equip de tennis infantil femení del Club Tennis l'Escala s'està preparant per la semifinal catalana que té el 19 de setembre a la pista de la Genera de Cabrera de Mar, club que va quedar classificat a la segona posició de la lliga del Vallès. Les escalenques, abans del confinament, van guanyar la seva competició.

El pròxim 19 de setembre, l'equip de tennis infantil, format per Júlia Maynar, Júlia Puga i Carla López, jugarà una semifinal catalana a Cabrera de Mar, concretament a la pista del Club Esportiu La Genera, conjunt que va quedar segon de la zona del Vallès. Les tres jugadores escalenques, abans del confinament i durant el cap de setmana de Carnaval, van celebrar la seva primera lliga gràcies a la victòria per 4 a 0 contra el CN Olot.

Seria una gran alegria que Maynar, Puga i López passessin a la final. No es coneixen massa detalls sobre el seu rival.

En cas que l'Escala guanyés, la final es faria a les instal·lacions escalenques amb el guanyador de l'altra semifinal que disputaran l'Olot C i el Club Tenis Font Martina de Santa Maria de Palautordera, que també juguen el dissabte 19 de setembre.

Les jugadores aquests dies estan competint als oberts de tennis, una bona manera per preparar-se per aquesta cita. I és que des de finals de febrer que no competeixen totes tres juntes amb cap altre club.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar