Publicitat
Publicitat

Presentació del llibre La Drecera de Miquel Martín

L'escriptor Miquel Martín va presentar a l'Escala la seva novel·la 'La drecera', un relat sobre el final de la infantesa ambientat a l'Empordà. Ho va fer acompanyat de l'escriptor Josep Maria Fonalleras, la directora i productora Isona Passola, i l'editor Aniol Rafel.

L'Escala va acollir el cap de setmana la presentació del llibre 'La drecera' de Miquel Martín, per molts la gran descoberta d'aquest any 2020. Una presentació organitzada per llibreria Vitel·la on van assistir el mateix autor acompanyat de també escriptor Josep Maria Fonalleras, la directora i productora Isona Passola, i l'editor Aniol Rafel. Tots junts i envoltats d'un nombrós públic van explicar detalls i curiositats de 'La drecera'. Una novel·la publicada el juny, a la recta final del desconfinament i on els lectors s'endinsen en una història d'un nen de l'Empordà que s'acomiada de la infantesa.

Tot i que 'La drecera' no detalla ni el poble ni el moment en què transcorre la història, podríem dir que el protagonista es mou pels paisatges idíl·lics d'un Empordà que va desapareixen de mica en mica, un Empordà rural. Per això per a molts lectors ha estat un joc interessant situar en un poble de l'Empordà la novel·la, molts asseguren que és Begur per la relació amb el seu autor, altres Palafrugell i alguns fins i tot poden trobar-hi part de l'Escala.

  

Per a molts lectors, aquest any ha estat la descoberta de Miquel Martín amb aquesta novel·la que ha recollit èxits per on ha passat. La realitat però és que Martín fa més de vint-i-cinc anys que escriu, davant el ressò de la seva última novel·la només pot estar content i sorprès a la vegada.

 

Martín ja treballa amb un nou projecte. Sense donar molts detalls, sabem que les llegendes tindran un pes important.

 

La drecera segueix fent camí més enllà de l'Empordà, per continuar omplint de bons moments a tots els lectors.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar