Publicitat
Publicitat

Valery Fernández serà a Macedònia el 3 de setembre amb la selecció

Valery Fernández és una de les grans novetats de la convocatòria de la selecció espanyola sots 21, liderada per Luís de la Fuente. L'escalenc, que coincidirà amb Riqui Puig I Pedro González, el pròxim 3 de setembre jugarà contra Macedònia i l'equip espanyol té com a objectiu classificar-se per l'Eurocopa.

La selecció espanyola sots 21 convoca a Valery Fernández per a partit contra Macedònia del pròxim 3 de setembre. La prellista comptava amb 56 jugadors i l'escalenc ha estat un dels 23 escollits. També han estat seleccionats els jugadors del Barça Riqui Puig i Pedro González 'Pedri'. El duel es jugarà a Skopje i Espanya, que és capitanejada per Luís de la Fuente, té com a objectiu consolidar el lideratge del grup 6. L'equip, que té ganes de classificar-se per l'Eurocopa, compta amb 13 punts dels 15 possibles (quatre victòries i un empat). 

Fernández va rebre la notícia just quan el Girona acabava d'arribar a Elx per disputar la final del playoff. El primer partit, disputat ahir dijous a camp contrari, va completar-se amb un empat a 0.

El Girona va reclamar un penal sobre Cristhian Stuani que l'àrbitre no va assenyalar. El camp no estava en òptimes condicions. Amb aquest empat a 0 tot es decidirà a Montilivi. El partit serà diumenge a les 22 h de la nit. És l'últim enfrontament de la temporada, però sense dubte el més important que podria marcar un abans i un després.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar