Publicitat
Publicitat

Miquel Martí es desvincula del sènior masculí del CB l'Escala

Una de les peces més importants del sènior masculí del CB l'Escala tanca etapa. Miquel Martí el curs vinent vestirà la samarreta de l'Adepaf de Figueres de Tercera Catalana. A la capital de l'Alt Empordà coincidirà amb els exjugadors escalencs Litus Martini, Adrià Usan i Ignasi Quintana.

Després de moltes temporades, Miquel Martí es desvincula del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala per fitxar per l'Adepaf de Figueres de Tercera Catalana. El dorsal 5 es retrobarà amb Litus Martini, Adrià Usan i Ignasi Quintana i possiblement també amb Gerard Alonso si acaba fitxant per l'equip de Ramon Bech i Marc Fusté. Martí durant aquests anys ha estat una peça important i independentment de la categoria que es jugués ha aportat treball i entrega. Ja ens assegurava el coordinador Pau Esponellà que hi hauria moltes baixes.

Si Pau Esponellà acaba recuperant-se de la seva lesió a l'espatlla, no podrà tornar a coincidir amb Miquel Martí, un jugador que ha estat molt important pel club escalenc. Segurament també seran baixa Albert Comas i Ivan López.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar