Publicitat
Publicitat

Segona parada a l'Escala del Festival de Guitarra Girona Costa Brava

El grup Duo Ribera-Sàbat substitueix al duo italià Massini-Constantino al festival de guitarra Girona Costa Brava. Un canvi provocat per la situació covid, des de l'organització del festival es lamenta la falta d'ajudes al món de la cultura.

 

La sala de l'Alfolí va acollir ahir el segon concert programat a l'Escala del Festival de Guitarra Girona Costa Brava. Un concert amb canvi de programació a causa de la situació covid, ja que els convidats inicials eren el duet italià Massini-Constantino que van suspendre el seu viatge a última hora. Finalment van actuar el duo local Ribera-Sàbat. 

 

El duo Ribera Sàbat format per Maria Ribera i Jordi Sàbat va presentar 'L'art del duo de guitarres, sardanes i altres danses màgiques'.

Un canvi que s'afegeix a la llista de cancel·lacions del festival, que ha reduït la seva programació de 23 concerts de l'any passat a 13 aquesta edició. 

 

Enguany l'organització del festival ha treballat molt per poder confeccionar una programació, així com adaptar-se als aforaments reduïts i les cancel·lacions d'última hora. Per això lamenten la falta d'ajudes i suport a la cultura.

 

El festival de guitarra té previst 5 concerts més, un a Palamós i 4 a Girona el mes de setembre. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar