Publicitat
Publicitat

Valery Fernández afronta les primeres promocions d'ascens

Les esperades promocions d'ascens a Primera Divisió arriben avui a Montilivi. El Girona s'enfronta a l'Almeria a partir de 2/4 de 8 de la tarda. L'escalenc Valery Fernández jugarà per primera vegada uns playoff que excepcionalment es duran a terme un mes d'agost a causa de la pandèmia.

Ha arribat el dia. El Girona FC, on hi juga l'escalenc Valery Fernández, disputa el primer dels dos partits que haurà d'afrontar contra l'Almeria en el marc de les promocions d'ascens a Primera Divisió. Sens dubte que aquesta temporada està essent molt llarga. Durarà un any, ja que hem de recordar que el curs va començar el passat 17 d'agost. El duel contra els andalusos serà avui dijous a 2/4 de 8 de la tarda a Montilivi. 

Perquè els jugadors sàpiguen que l'afició està amb ells, totes les penyes han creat un vídeo de suport a l'equip. El vestidor, per xarxes socials, ha vist com els balcons de Girona hi havia penjada la bandera del club. Els jugadors son conscients que serà molt difícil i si no donen el 100%, no podran ascendir a Primera. 

A la lliga regular, el Girona va perdre a Almeria per 3 a 1 i a casa va guanyar per 1 a 0, gràcies al penal transformat per Cristian Stuani. La falta a l'interior de l'àrea la va provar Valery Fernández, que al llarg d'aquests mesos, als mitjans de comunicació locals, ens ha anat explicant que l'equip gironí té moltes ganes de recuperar la categoria perduda.

Cantants com Miki Nuñez i Stay Homas, professionals de l'esport com Alex Corretja o excompanys com Eloi Amagat, Marc Muniesa i Felipe Sanchon, i inclòs des de l'Hospital Josep Trueta de Girona, han enviat ànims a l'equip per aquest tram decisiu de la temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar