Publicitat
Publicitat

El CER i Avi Xaxu celebraran el concert de sardanes a la Plaça Catalunya

La Plaça Catalunya és l'escenari escollit per celebrar el concert de sardanes que ha organitzant conjuntament el CER i l'agrupació sardanista Avi Xaxu. En aquesta ocasió es comptarà amb la cobla de Girona i serà dedicada a Josep Vicents. Cal fer reserva prèvia, ja que l'aforament està limitat a 250 persones. 

Aquest dissabte, 15 d'agost, a partir de les 22 h de la nit, se celebrarà el 44è concert d'estiu de l'Escala, una edició que tornarà a comptar amb la cobla Ciutat de Girona, dirigida per Jesús Ventura, i que, en adhesió als actes de l'Any Xaxu, serà dedicat monogràficament a Josep Vicents i a la seva diversa obra musical, tant sardanes com composicions d'altres tipus. La principal novetat és el canvi d'espai. No es farà a les instal·lacions del CER, sinó a Plaça Catalunya.

Per contribuir a les despeses, es demana un donatiu de 5 euros. Com que l'aforament és limitat, cal fer una reserva prèvia o bé presencialment, de dimarts a divendres, de 17 a 20 h al CER, via WhatsApp al telèfon 630.12.27.44 o bé enviant un correu electrònic a agrupsardanistaavixaxu@gmail.com. Les entrades reservades s'hauran de recollir entre setmana o el mateix dissabte de 17 a 20 h al CER.

Que es puguin celebrar concerts aquest estiu tant atípic és una gran notícia per l'entitat, per l'agrupació, per la població i pel sector de la cultura en general.

El concert seguirà tots els protocols de seguretat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar