Publicitat
Publicitat

El petit comerç existeix i resisteix a la crisi covid-19

El comerç de l'Escala fa una molt bona valoració de les vendes d'aquest estiu. Davant la previsió d'un estiu pèssim, els comerciants acabaran temporada amb bones xifres i conscients que serà un any de menys facturació.

El sector comercial de l'Escala valora molt positivament la temporada d'estiu, fins al punt que els botiguers es mostren sorpresos per l'afluència de compradors i, molt especialment, pel volum de vendes que, tot i no arribar a les xifres habituals acaben essent molt millor del que s'esperaven. El juliol ha estat un mes particular, amb menys gent durant la setmana i molts turistes de divendres a diumenge. Un juliol on no s'ha vist un volum molt gran de visitants però els que han vingut han fet diversos compres al municipi. Per altra banda l'agost s'ha presentat amb un volum molt gran de visitants i molta gent visitant les botigues del poble, però gastant menys. 

 

La UBET continua treballant per incentivar les compres, un exemple d'això són les campanyes publicitaries d'aquests últims mesos i els concursos de les xarxes socials actius des de fa temps. Precisament aquest cap de setmana finalitzar una promoció per gastar 150 euros en activitats nàutiques.

 

Els comerciants esperen que la reactivació econòmica es mantingui i l'afluència d'aquests dies s'allargui uns mesos més per acabar d'arrodonir la caixa, ja que tots són conscients que la temporada no serà igual que l'any anterior.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar